Κατάλογοι μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών
Ημερομηνία 07/07/17 (11:29 AM)
Θέμα Προσκτήσεις


Οι κατάλογοι των διπλωματικών εργασιών στον ιστότοπο της ΒΙΚΕΠ.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΒΙΚΕΠ οι κατάλογοι των διπλωματικών εργασιών που εκπονήθηκαν στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και έχουν κατατεθεί στη Βιβλιοθήκη. Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν χωριστά αρχεία ανά ακαδημαϊκό τμήμα, ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά του επωνύμου του συγγραφέα κάθε διπλωματικής εργασίας.

Τα αρχεία αυτά είναι αναζητήσιμα. Έτσι, μπορείτε να βρείτε εύκολα τις διπλωματικές εργασίες που σας ενδιαφέρουν, πληκτρολογώντας, με τη βοήθεια του φυλλομετρητή σας, τα κατάλληλα ονόματα ή όρους. Για παράδειγμα, μπορείτε να εντοπίσετε διπλωματικές εργασίες που περιέχουν στον τίτλο τους τον όρο της επιλογής σας, εκείνες που έχουν συγκεκριμένο επιβλέποντα καθηγητή, ή ακόμη και όσες έχουν υποστηριχθεί σε ένα συγκεκριμένο έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα αρχεία στα Χρήσιμα Έγγραφα > Κατάλογος Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών Ι.Π.

Υπενθυμίζουμε ότι κατάλογοι των διδακτορικών διατριβών που εκπονήθηκαν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και έχουν κατατεθεί στη Βιβλιοθήκη είναι ήδη αναρτημένοι στα Χρήσιμα Έγγραφα > Κατάλογος Διδακτορικών Διατριβών Ι.Π. και ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από Ionian University Library (v.2)
http://www.ionio.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.ionio.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=743