ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Γενικό περιεχόμενο
Κέρκυρα, 07 Ιουνίου 2020
Πλοήγηση      
  ·Πρώτη σελίδα

Υπηρεσίες
·Θεματικές Πύλες
·Δημόσιος Κατάλογος
·Ηλεκτρονικές συνδρομές
·MUSE Μηχ.Αναζήτησης
·Δανεισμός
·Χρήσιμα Έγγραφα

Αρθρα-Ανακοινώσεις
·Επίκαιρα
·Μόνιμες στήλες
 
Αναζήτηση
·Βρείτε ένα άρθρο
·Παλαιότερα άρθρα
 
Υποβάλετε
·Αρθρο ή ανακοίνωση
·Αξιολόγηση

Ο κόμβος μας
·Συχνές ερωτήσεις
·Σχετικά με το έργο
·Συντελεστές
·Στατιστικά λειτουργίας
·Σχολιάστε μας
·Επικοινωνία
 

Αναζήτηση      
 


 

Δανεισμός


Η ΒΙΚΕΠ είναι δανειστική για τα μέλη της. Το δικαίωμα δανεισμού είναι προσωπικό και δεν επιτρέπεται να μεταβιβαστεί σε άλλο μέλος ή χρήστη της Βιβλιοθήκης. Το υλικό που δανείζεται παραμένει στην προσωπική ευθύνη του μέλους που το δανείστηκε μέχρι να επιστραφεί. Ο δανεισμός του υλικού γίνεται με το αυτοματοποιημένο σύστημα της Βιβλιοθήκης και με επίδειξη της κάρτας μέλους του δανειζόμενου.

Οι χρήστες υποχρεούνται να επιστρέφουν τα τεκμήρια στις προκαθορισμένες ημερομηνίες και στην κατάσταση στην οποία τα παρέλαβαν. Η έγκαιρη επιστροφή του υλικού είναι αποκλειστική ευθύνη των μελών της Βιβλιοθήκης. Η ΒΙΚΕΠ διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης δανεισμένου υλικού πριν από την ημερομηνία λήξης του δανεισμού, εφόσον υπάρχει ανάγκη, επιβολής προστίμου για καθυστερημένη επιστροφή υλικού, ακόμη και αναστολής του δικαιώματος δανεισμού και όλων των δικαιωμάτων χρήσης των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης.

Κάθε τεκμήριο που πρόκειται να δανειστεί ελέγχεται από το προσωπικό για να διαπιστωθεί η φυσική του κατάσταση. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται το «Σύστημα Κωδικοποίησης και Ελέγχου Φυσικής Κατάστασης» κατά το δανεισμό από τη Βιβλιοθήκη.

Η επιστροφή των τεκμηρίων μπορεί να γίνεται μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος της Βιβλιοθήκης και χωρίς την απαραίτητη παρουσία του μέλους. Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει παρουσία του μέλους, η επιστροφή δεν θεωρείται οριστική, έως ότου ελεγχθεί από το Γραφείο Δανεισμού - Διαδανεισμού η φυσική κατάσταση του τεκμηρίου. Αν το τεκμήριο επιστραφεί σε φυσική κατάσταση χειρότερη από αυτήν που δανείστηκε, το μέλος φέρει την αποκλειστική ευθύνη της κατάστασής του και υφίσταται τις προβλεπόμενες κυρώσεις.


Πώς θα γίνω μέλος;


Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το ΕΠΕΑΕΚ
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Δημιουργία σελίδας: 0.05 δευτερόλεπτα